Dolar 32,3590
Euro 34,6751
Altın 2.393,98
BİST 10.165,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 21°C
Hafif Yağmurlu
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Kuaförüm Sensin’e sürpriz transfer

Kuaförüm Sensin’e sürpriz transfer
12 Eylül 2020 10:24
449
A+
A-

Show TV’de yayınlanan ‘Kuaförüm Sensin’ yeni sezona büyük bir transferle start veriyor.

 Sunuculuğunu Çiğdem Batur’un üstlendiği, jürisinde ‘Yılın En Stil Kadını’ seçilen Işıl Reçber, makyajın prensi Seçkin Süngüç ve tecrübeli kuaför Adnan Serter’in yer aldığı ‘Kuaförüm Sensin’in yeni yıldızı Fatih Ürek oldu. Yılların sahne deneyimi ve ekran tecrübesi ile yarışmaya renk katacak olan ünlü sanatçı, bundan böyle hafta içi her gün Show TV ekranlarında ‘Kuaförüm Sensin’ jüri koltuğunda izleyici ile buluşacak.

 SÜRPRİZLER BİTMİYOR!

 ‘Kuaförüm Sensin’ Pazartesi gününden itibaren izleyicisinin karşısına yeni jüri heyeti ve yeni konsepti ile çıkacak. Her hafta 4 yeni modelin katılacağı programda kuaförler kısıtlı sürede kendilerinden istenilen saç modelini kesip, jürinin belirlediği saç rengini boyayacak. Birincilik ödülünü almak için yarışan kuaförler, saç kesimi ve boyada hünerlerini sergilerken yarışmanın heyecanına heyecan katacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.