Bursa 20°C
Parçalı Bulutlu
Bursa
20°C
Parçalı Bulutlu
Per
20°C
Cum
10°C
Cts
12°C
Paz
10°C
15 yaşında çıktığı sahnelerde önemli bir tecrübe edinen Deha Duygu Sayar ilk çalışması “Buz”la müzik dünyasında önemli bir yer edinmek istiyor.
İSTANBUL (İGFA) – 2014 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasında elde ettiği çeyrek finalin ardından Ebru Gündeş’in back vokalistliğini yapan Deha Duygu Sayar, sahnelerde sürdürdüğü müzik çalışmalarını ilk single çalışması “Buz”la taçlandırdı.
Yorumuyla önemli müzik otoritelerinden tam puan alan Deha Duygu Sayar’ın hedefinde çıktığı müzik yolculuğunda önemli bir yer edinmek var.
O Ses Türkiye’de Mazhar Alanson’la, ardından Ebru Gündeş’le çalışmanın sesine farklı lezzetler kattığını söyleyen Deha Duygu Sayar, her tarzın altından kalkabilecek bir yeteneğe sahip olduğunu söylüyor.